Uitvoerder Schadeherstel en Renovatie [Netherlands]


 

Be a hero

Als uitvoerder schadeherstel ben je verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van schadeherstelprojecten van begin tot eind. Je werkt samen met een team van specialisten en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op tijd en binnen het gestelde budget worden uitgevoerd. Het verschil bij deze club is dat het stukje werkvoorbereiding ook onder jouw takenpakket valt. Jij zorg er hier voor dat de calculatie op orde is maar dat ook bijvoorbeeld de materialen op orde zijn. Je werkt samen in een nauw team en word goed begeleid zodat je zo snel mogelijk zelf op pad kan.

Benefits

Het salaris niveau is afhankelijk van ervaring maar zal tussen de 2500 – 3500 euro per maand liggen. Verder is een auto van de zaak bespreekbaar aangezien je langs de projecten moet die jij onder handen hebt.

Blauwdruk bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler in de schadeherstel en renovatie branche. Met meer dan dertig jaar ervaring is er dan ook niks op dat gebied wat zij niet kennen. Ze zijn actief op het gebied van installatie in de nieuwbouw en voeren renovatie en schadeherstel projecten uit voor onder andere de woningbouw, Utiliteit en hotels. Hierbij werken ze voornamelijk voor verzekeraars en zet een hecht team zich elke dag in om projecten weer mooi te maken. Ze zijn gevestigd in Almere en werken voornamelijk in de regio Almere, Amsterdam en Utrecht.

Bouwstenen voor succes

Ze zoeken iemand die een aantal jaren timmerervaring heeft en een stapje wil maken. Het is belangrijk dat je leergierig bent en er van houd om dingen weer mooi te maken. Een bouwkundige of timmeropleiding is een pré maar geen vereiste. Het is vooral belangrijk dat je het timmerwerk begrijpt.


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال