Tapahtumakoordinaattori [Finland]


 

$ads={1}

Scandic Helsinki Hub, Scandic Simonkenttä ja Marski by Scandic etsii tapahtumakoordinaattoria myyntipalveluklusteriin – oletko se sinä?

Ydinkeskustan kolmen hotellin modernit ja muovautuvat kokous- ja tapahtumatilat mahdollistavat unohtumattomien hetkien ja tilaisuuksien järjestämisen. Meillä pääset neuvottelemaan tapahtumia isoista cocktail-tilaisuuksista kokouksiin ja koulutuksista gaaloihin. Tilamme muuntautuvat moneen!

Tarjoamme sinulle

moninaisen ja palkitsevan työympäristön, jossa työskentelet itsenäisesti mutta osana mahtavaa tiimiämme. Saat mittavat henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen mm. ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennukset, hotellien majoitusedut, ePassi, laaja työterveyshuolto ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamat alennukset ja edut.

Tehtävä on kokoaikainen 112,5 h / 3 vko ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa viimeistään 1.9.2023. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä kansainvälisessä hotelliketjussa.

Tapahtumakoordinaattorina

  • hoidat Scandic Helsinki Hub/ Scandic Simonkenttä ja Marski by Scandic tapahtuma- ja ryhmävarauksia Scandicin standardien mukaisesti
  • osallistut tilojen esittelyihin ja asiakastapaamisiin, neuvottelet tilaisuuksien yksityiskohdat ja huolehdit asiakaspalautteen jälkiseurannasta
  • tunnistat tilaisuuteen sopivat lisämyyntimahdollisuudet
  • olet asiakaslähtöinen ja pyrit löytämään aina parhaan mahdollisen ratkaisun
  • olet tiiviissä yhteistyössä myyntiorganisaation, F&B –osaston ja kokousosaston henkilöstön kanssa

Mitä odotamme sinulta?

  • olet tavoitteellinen ja aikaansaava
  • kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen tai muiden kielien taito katsotaan eduksesi
  • osaat työskennellä sekä itsenäisesti että osana Scandic - tiimiä
  • paineensietokykysi on hyvä ja pystyt organisoimaan isoja kokonaisuuksia
  • myynti ja asiakaspalvelukokemus majoitus- ja ravitsemisalalta sekä hotellijärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 09-16 Cluster Sales Team Leader Sylvia Vermilä 040-5968768.

Laitathan hakemuksesi linkin kautta 10.8.2023 mennessä. Etenemme heti sopivan hakijan löydyttyä.


Urbaani, modernin matkaajan hotelli ydinkeskustan ja idyllisen eteläisen Helsingin risteyksessä, Vanhan Kirkkopuiston laidalla.

Hotellissa on 352 huonetta, joiden moderni tyylikäs sisustus, lämpimät sävyt yhdistettynä 1920-luvun teollisuusrakennukseen luovat yksilölliset puitteet majoitukselle. Monipuolinen huonevalikoima tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, kuten ylimmän kerroksen kaksikerroksiset sviitit näköaloineen sekä huoneet, joissa on oma terassi korttelin sisäpihalle.

Tarjoamme vieraillemme monipuolisen ravintolamaailman; italialaistyyppinen trattoria ja baari sekä niiden keskellä oma vehreä sisäpiha terasseineen tarjoavat ravintolaelämyksiä rennossa ilmapiirissä.

Lisätietoja hotellista löydättästä.


Meillä on loistavat edut

    Mahtavia urapolkumahdollisuuksia

    Kattava työterveyshuolto

    Työntekijöitä arvostava johtajuus

    Kestävään kehitykseen keskittyminen

    Majoitus- ja ravintola-alennuksia hotelleissamme

    Hyvät majoitusalennukset myös ystävillesi

    Liikunta- ja kulttuurietuja

    Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

    Lukuisia muita etuja ja alennuksia kumppaneiltamme


Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Suomessa hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Hotel Indigo Helsinki–Boulevard.

Me elämme ja palvelemme vieraitamme aina arvojemme mukaisesti. Oletko sinä samaa mieltä arvojemme kanssa?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD



... uskoo arvojen mukaiseen toimintaan? Tutustu neljään arvoomme alla.
BE CARING Olemme ystävällisiä ja toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi. Välitämme tiimiläisistämme, vieraistamme, ympäristöstä ja ympäröivästä yhteiskunnasta.
BE YOU Meillä arvostetaan jokaisen ainutlaatuisuutta ja monimuotoisuutta – ja siksi otamme myös jokaisen vieraamme vastaan henkilökohtaisesti.
BE A PRO Palveluidemme korkeaan ja yhtenäiseen laatuun voi aina luottaa. Emme kuitenkaan pitäydy siinä, vaan ylitämme odotukset. Tiedämme, että avain menestykseen on pienissä yksityiskohdissa ja tahdossamme tehdä hyvän sijaan parasta.
BE BOLD Uskallamme tehdä asioita eri tavalla, astua mukavuusalueidemme ulkopuolelle ja keskittyä enemmän tulevaan kuin menneeseen. Haluamme inspiroida vieraitamme, toisiamme, omistajiamme sekä ympäröivää yhteiskuntaamme.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال